Om Coffee Break

Siden opstarten tilbage i 1994, har Coffee Break været en virksomhed i konstant positiv udvikling, hvor kundepleje, hurtige reaktionstider og fleksibilitet altid har været højt prioriterede fokusområder.

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde altid får hurtig respons på dine forespørgsler samt dag-til-dag-levering på dine ordrer. Og skulle du få brug for teknisk assistance, bestræber vi os på at være hos dig samme dag, som fejlen opstår.

Forretningsområder

Vi favner bredt og kan tilbyde det meste inden for kaffeautomater, eksklusive espressomaskiner, store bryganlæg til kantiner, filter-kaffemaskiner, ingredienser af højeste kvalitet, plastfrie papkopper og forskellige former for vandkølere til dansk erhvervsliv.

Løsninger til store og små – uanset om der er tale om store eller små virksomheder eller offentlige institutioner, kan vi tilbyde en kaffeløsning og vandløsning, der er skræddersyet nøjagtig til jeres ønsker, behov og budget.

Wittenborg 9100 vist i kontormiljø
Kaffe i rød porcelænskop

Hellere lille og vågen, end stor og doven

Coffee Break er nok ikke så kendt som vores serviceniveau berettiger. Vi kender alle vores kunder, og vi ved allerede når vi hører et firmanavn, hvem I er, hvor I bor, hvilken kaffe I bruger og maskine I har. I skal derfor hverken sidde klar med kundenummer, telefonnummer eller andet ID for at bestille varer eller har brug for service til jeres maskine.

Da vi ved hvor vigtig kaffe er, og hvor alvorligt det er at mangle eller have et maskinnedbrud, holder vi vores kunder tæt. Vi opererer derfor i et snævert geografisk område, så vi har en køretid på maks. 30 minutter.

Få god kaffe på kontoret med det samme

Få en kaffemaskine

 

Vælg jeres favoritkaffe

 

Nyd jeres nye kaffeløsning

 

Vi klarer service og levering