top
Print side E-mail side 

JURA X6

Med JURA X6 får du en espressomaskine, der forbereder rene sorte kaffedrikke og varmt vand i to forskellige temperaturer til te. Dens letforståelige driftskoncept er især nyttigt, når den bruges som selvbetjeningsløsning til personale eller gæster. Med sin store vandtank og et robust ferskvands kit, som kan tilføjes efterfølgende, er JURA X6 lige velegnet til mobil brug som ved brug på et fast sted.

Med TFT display og knapper på maskinens front er betjeningen af maskinen utrolig let. De integrerede vedligeholdelsesprogrammer garanterer den bedste hygiejne.


JURA X6 er uden mulighed for mælk, så hvis du er bange for at komme til at savne mælk til cappuccino, skal du vælge JURA X8


Kaffe af højeste kvalitet

  • 1 eller 2 Kaffe
  • 1 eller 2 Espresso
  • 1 eller 2 Ristretto
  • Varmt vand til Sort Te og Grøn Te

Kapacitet til 20 brugere

Vandtank  5,0l.
Bønner  500g.
Grums  40


Claris Filter SMART med indbygget chip

Filteret gennemskylles automatisk ved ibrugtagning. Det reducerer fejl ved filterskift, som er den hyppigste årsag til driftsstop.

Maskinen ved, når et filter har opbrugt sin kapacitet, og beder om et nyt. Skiftes filteret ikke når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket manuelt i stedet for. Dét er SMART!

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

For at få en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso og ristretto, brygges disse kaffetyper nu med P.E.P., hvor vandet pumpes igennem kaffen med små, hurtige pulseringer.
Denne teknologi sikrer, at kaffen og vandet er i berøring med hinanden i længere tid, og endnu mere aroma kan trækkes ud.

AromaG3 kværn

Kaffebønnerne er friskmalet hver gang for at sikre maksimal smag.  Ved at justere kværnen, kan du vælge finheden af kaffeformalingen.  Jo finere pulver, jo mere intensiv smag.
AromaG3 efterlader over 60% mindre formalet kaffe i kværnen end tidligere, hvilket giver en mere frisk kop kaffe hver gang.


Snyd ikke dig selv for den bedste kaffeoplevelse!

JURA X6 vil uden tvivl leve op til dine største forventninger, og ændre din opfattelse af god kaffe for altid.
Der er tænkt på selv de mindste detaljer, og det kommer til udtryk i både betjening og vedligehold af maskinen, men også i smagen.


ID: 7212
Tilbehør/ passer til
Claris PRO Smart+
ID: 7114

DKK 260,00
(DKK 325,00 inkl. moms.)
Jura Rensetabs – 6 stk
ID: 7115

DKK 125,00
(DKK 156,25 inkl. moms.)
Jura Rensetabs - 25 stk
ID: 7125

DKK 375,00
(DKK 468,75 inkl. moms.)