top
Print side E-mail side 

JURA E8 PLATIN

E8 Platin er med sit enkle og stilrene udtryk en klassisk JURA-model.
Brugervenlighed og nydelse går hånd-i-hånd med den nyeste kaffe-tech, og nem vedligehold er som altid en vigtig ingrediens.

Med TFT display og knapper på maskinens front er betjeningen af maskinen utrolig let. De integrerede vedligeholdelsesprogrammer og den nye udskiftelige mælkedyse garanterer den bedste hygiejne.

JURA E8 Platin er en kompakt maskine til husholdning, men er også særdeles velegnet til små kontorer, skønhedsklinikker eller frisører.


Kaffe af højeste kvalitet

  • 1 eller 2 Kaffe
  • 1 eller 2 Espresso
  • 1 eller 2 Ristretto
  • Varmt vand

Mælkedrikke af frisk mælk

  • Fuldautomatisk Cappuccino
  • Fuldautomatisk Latte Macchiato
  • Fuldautomatisk Flat White
  • Varmt mælk

Kapacitet til 6-8 brugere

Vandtank  1,9l.
Bønner  280g.
Grums  16


Claris Filter SMART med indbygget chip

Filteret gennemskylles automatisk ved ibrugtagning. Det reducerer fejl ved filterskift, som er den hyppigste årsag til driftsstop.

Maskinen ved, når et filter har opbrugt sin kapacitet, og beder om et nyt. Skiftes filteret ikke når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket manuelt i stedet for. Dét er SMART!

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

For at få en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso og ristretto, brygges disse kaffetyper nu med P.E.P., hvor vandet pumpes igennem kaffen med små, hurtige pulseringer.
Denne teknologi sikrer, at kaffen og vandet er i berøring med hinanden i længere tid, og endnu mere aroma kan trækkes ud.

AromaG3 kværn

Kaffebønnerne er friskmalet hver gang for at sikre maksimal smag.  Ved at justere kværnen, kan du vælge finheden af kaffeformalingen.  Jo finere pulver, jo mere intensiv smag.
AromaG3 efterlader over 60% mindre formalet kaffe i kværnen end tidligere, hvilket giver en mere frisk kop kaffe hver gang.


Snyd ikke dig selv for den bedste kaffeoplevelse!

JURA E8 Platin vil uden tvivl leve op til dine største forventninger, og ændre din opfattelse af god kaffe for altid.
Der er tænkt på selv de mindste detaljer, og det kommer til udtryk i både betjening og vedligehold af maskinen, men også i smagen.


ID: 7202