top
Print side E-mail side 

JURA Z6 ALU. BLACK

Z6 bringer de fuldautomatiske espressomaskiner til et helt nyt niveau. Maskinens top og front er dækket af solid aluminium i 3 millimeters tykkelse, hvilket giver maskinen et stærkt og flot udtryk. 

The-state-of-the-art generationen af espressomaskiner er et imponerende udstillingsvindue af Schweizisk innovation. Z6 kan lave alt fra en kraftig espresso til en cremet og blød flat white.

Der er hele 10 styrker på kaffen, og 10 temperaturer på mælken, så der er masser af muligheder for at opnå den perfekte kop kaffe.

Da alle drikke udleveres centreret, er JURA Z6-serien ideel til steder med brugerbetjening, f.eks. ejendomsmæglere eller bilforhandlere.


Kaffe af højeste kvalitet

  • 1 eller 2 Kaffe
  • 1 eller 2 Espresso
  • 1 eller 2 Ristretto
  • Varmt vand

Mælkedrikke af frisk mælk

  • Fuldautomatisk Cappuccino
  • Fuldautomatisk Latte Macchiato
  • Fuldautomatisk Flat White
  • Varmt mælk

Kapacitet op til 10 brugere

Vandtank  2,4l.
Bønner  280g.
Grums  20


Claris Filter SMART med indbygget chip

Filteret gennemskylles automatisk ved ibrugtagning. Det reducerer fejl ved filterskift, som er den hyppigste årsag til driftsstop.

Maskinen ved, når et filter har opbrugt sin kapacitet, og beder om et nyt. Skiftes filteret ikke når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket manuelt i stedet for. Dét er SMART!

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

For at få en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso og ristretto, brygges disse kaffetyper nu med P.E.P., hvor vandet pumpes igennem kaffen med små, hurtige pulseringer.
Denne teknologi sikrer, at kaffen og vandet er i berøring med hinanden i længere tid, og endnu mere aroma kan trækkes ud.

AromaG3 kværn

Kaffebønnerne er friskmalet hver gang for at sikre maksimal smag.  Ved at justere kværnen, kan du vælge finheden af kaffeformalingen.
Jo finere pulver, jo mere intensiv smag.
AromaG3 efterlader over 60% mindre formalet kaffe i kværnen end tidligere, hvilket giver en mere frisk kop kaffe hver gang.


Snyd ikke dig selv for den bedste kaffeoplevelse!

JURA Z6 Black vil uden tvivl leve op til dine største forventninger, og ændre din opfattelse af god kaffe for altid.
Der er tænkt på selv de mindste detaljer, og det kommer til udtryk i både betjening og vedligehold af maskinen, men også i smagen.


ID: 7206