top
Print side E-mail side 

Clipper - Økologisk & Fairtrade te

Clipper er en af verdenens største Fairtrade Te-producenter, og har vundet flere priser for deres naturlige, udvalgte Fairtrade sortiment af velsmagende teer. Alle produkter er desuden økologiske. Clipper anvender kun de bedste og reneste ingredienser og samarbejder med producenter, hvis målsætning er konstant at forbedre leveforhold og arbejdsvilkår for deres ansatte samt deres familier!


Pukka - Økologisk te, etisk dyrket

Pukkas økologiske urteteer er en ren nydelse for både krop og sjæl. De er unikke, smagfulde og 100% økologiske. Fri for kunstige duft- og aromastoffer, samt konserveringsmidler.

Hver te har sin egenskab, og er inspireret af den 5000 år gamle videnskab “Ayurveda”, som også kaldes “The art of living wisely”.


Chaplon - Økologisk løs te

Chaplon er et dansk brand med sin egen unikke serie af kvalitets-te, indeholdende nogle af verdenens bedste teer. For Chaplon Tea er det ensbetydende med, at lave så fin og blød en te som muligt.


Lipton - Catering

Sir Thomas Lipton ønskede at nedbringe teens pris, således at menigmand også kunne nyde denne fantastiske drik. Ved, som den første, at portionsanrette teen, lykkedes det ham, at udbrede teens popularitet.