top
Print side E-mail side 

Om Coffee Break

En Gazelle-virksomhed.
I 1999 fik vi endda papir på, at et højt serviceniveau måtte være vejen frem, da Dagbladet Børsen,Dun & Bradstreet og Greens Analyse Institut i fællesskab kårede Coffee Break til en af Danmarks Gazelle-virksomheder – en årlig udnævnelse af virksomheder, der har været jobskabende, i vækst og vist gode resultater.

Siden opstarten tilbage i 1994, har Coffee Break været en virksomhed i konstant positiv udvikling, hvor kundepleje, hurtige reaktionstider og fleksibilitet altid har været højt prioriterede fokusområder.
Vi lægger stor vægt på, at du som kunde altid får hurtig respons på dine forespørgsler samt dag-til-dag-levering på dine ordrer. Og skulle du få brug for teknisk assistance, bestræber vi os på at være hos dig samme dag, som fejlen opstår. Vi tror da også på, at denne servicemindede indstilling til tingene, er den primære årsag til, at vi har så mange loyale kunder.

Forretningsområder
Som fullservice-virksomhed favner vi bredt, og kan tilbyde det meste inden for kaffe-og forplejningsautomater, bryganlæg, kaffemaskiner, ingredienser, engangsservice, dispensere og rengøringsartikler til dansk erhvervsliv:
Kaffeløsninger til store og små Uanset om der er tale om store eller små virksomheder, kan vi tilbyde en kaffeløsning,der er skræddersyet nøjagtig til kundens ønsker og behov. 

Varesortiment
Vores omfattende varesortiment inkluderer alt lige fra kaffe, te, automatprodukter og filtre,til engangsservice, søde sager, dispensere og rengøringsartikler.  

Wittenborg-forhandler
Coffee Break er autoriseret forhandler af Wittenborg-automater, og vi har et stort udvalg af disse til både salg, leasing og leje.  

Teknisk service
Vores serviceteknikere har mange års erfaring i vedligehold, fejlfinding og reparation af automater og kaffemaskiner. 

Operating af større opgaver
Siden 1994 har vi leveret og serviceret mere end 200 automater i DSBsregional- og Øresundstog..